Leden

Leden

Aufderhaar Transport & Trading

Naam

Aufderhaar Transport & Trading

Contactpersoon

André Aufderhaar

Adres

Meppelerweg 26

Postcode

7707 CN

Plaats

Balkbrug

Telefoon

0523-237094

Mobiel

06-53290125

Social Media

Aufderhaar Transport is uw partner als het gaat om gewoon regulier transport maar vooral exceptioneel transport. We zijn zeer ervaren in het vervoeren, begeleiden en regelen van uitzonderlijke transporten. Voor deze transporten zijn wij in het bezit van diverse ontheffingen of regelen we individuele ontheffingen en transportbegeleiding om het transport in heel Europa mogelijk te maken.

We verzorgen o.a. het transport van industriële machines, bouwunits, bouwmachines, landbouwmachines, chalets, caravans beton / bouwelementen etc. We werken multifunctionele uitschuifbare en verbreedbare diepladers om deze transporten mogelijk te maken.

Tevens zijn we gespecialiseerd in het transport met autolaadkranen, machineverhuizingen, verkoop en verhuur van containers, verschepingen van allerhande machines / bouwmachines wereldwijd.

Wij denken graag mee in uw logistieke /exceptionele projecten! We werken met een klein team, dus korte lijnen! Bent u geïnteresseerd neemt u dan geheel vrijblijvend contact op. We zijn u graag van dienst.

 

Ook lid worden?

Profiteer van :

  • Bedrijfsbezoeken bij collega leden
  • Nieuwjaarsreceptie
  • Jaarlijks uitje naar ondernemingen buiten Balkbrug
  • Ledenvergaderingen
  • Deelname aan Decemberactie
  • Adverteren met korting in de Reestdalpost en op Infobrug