Leden

Leden

Camping 't Reestdal

Naam

Camping 't Reestdal

Contactpersoon

Jeroen Slager

Adres

De Haar 5

Postcode

7707 PK

Plaats

Balkbrug

Telefoon

0523 - 656 232

Mobiel

Social Media

Een camping om met het hele gezin volop te genieten! Huur een kampeerplaats met eigen sanitair, of huur een chalet/kampeerbungalow. Camping ’t Reestdal is een veelzijdige familiecamping op de grens van Overijssel en Drenthe
Wij denken dat de vakantie positief beleefd wordt wanneer je helemaal jezelf kunt zijn. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten te midden van andere gasten vorm en inhoud kunnen geven aan hun vakantie. Zo kan de vakantieperiode ontspannen en zinvol beleeft worden. De drie kernwaarden van camping ‘t Reestdal staan daarbij centraal: respect, geborgenheid en gastvriendelijkheid.

Respect betekent dat wij onze gasten beschouwen als gelijkwaardige mensen. We streven er naar dat de gasten zich zoveel mogelijk thuis voelen.

Geborgenheid is belangrijk voor de gezinnen zodat zij zich sneller veilig voelen. Er voor zorgen dat er overzicht is en dat er een transparante communicatie is.

Gastvriendelijkheid is belangrijk voor een unieke beleving van de gasten. Hiervoor verdiepen wij ons continue in de wensen en behoeften van de gasten.

Ook lid worden?

Profiteer van :

  • Bedrijfsbezoeken bij collega leden
  • Nieuwjaarsreceptie
  • Jaarlijks uitje naar ondernemingen buiten Balkbrug
  • Ledenvergaderingen
  • Deelname aan Decemberactie
  • Adverteren met korting in de Reestdalpost en op Infobrug