Leden

Leden

Flower Fashion

Naam

Flower Fashion

Contactpersoon

Frieda Brinkman

Adres

Zwolseweg 148

Postcode

7707 AM

Plaats

Balkbrug

Telefoon

0523 - 656 861

Mobiel

Social Media

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de bijzondere wereld van bloemen en planten.
Niet alleen met onze eigen bloemenwinkels, maar ook met een eigen kwekerij in rotsplanten.
Het begon allemaal met een kwekerij in Balkbrug. Al snel kwam daar een verkooppunt bij voor onze bloemen en planten en vervolgens werden er door ons diverse workshops verzorgd. Creativiteit, kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.
Op dit moment hebben wij drie bloemenwinkels in Ommen, Zuidwolde (Dr) en Balkbrug. De hoofdvestiging van Flower Fashion is gevestigd in Balkbrug, hier hebben wij onze eigen rotsplanten kwekerij, bloembinderij en inkooppunt van de veiling Plantion. Vanuit de hoofdvestiging worden onze bloemenwinkels in Ommen, Zuidwolde (Dr) en Balkbrug bevoorraad met dagverse bloemen van de veiling. In elke winkel wordt door onze vakbekwaamde medewerkers alle boeketten en arrangementen klaar gemaakt voor de verkoop in de winkel.

Behalve voor onze bloemenwinkels maken wij ook boeketten en bloemwerk voor de aankleding van zalen en beurzen. Vraag gerust naar meer informatie hierover bij ons in de winkel.

Het gebruik van natuurlijke materialen staat bij ons voorop en alleen door het geven van de beste zorg aan onze producten kunnen wij een kwalitatief hoogwaardig product leveren.

Ook lid worden?

Profiteer van :

  • Bedrijfsbezoeken bij collega leden
  • Nieuwjaarsreceptie
  • Jaarlijks uitje naar ondernemingen buiten Balkbrug
  • Ledenvergaderingen
  • Deelname aan Decemberactie
  • Adverteren met korting in de Reestdalpost en op Infobrug