Leden

Leden

Huige Mode

Naam

Huige Mode

Contactpersoon

Johan Huige

Adres

Zwolseweg 106

Postcode

7707 CN

Plaats

Balkbrug

Telefoon

0523 - 656 570

Mobiel

E-mail

Social Media

Huige Mode is in 1980 gestart met de verkoop van jeans, vrijetijdsmode en beroepskleding. Al ruim 36 jaar is Huige Mode gevestigd in Balkbrug. Huige Mode heeft ruim 4500 jeans op voorraad, met vele bekende merken zoals Levi’s, Wrangler, Cars, BlueXonly, No Excess, Return, Faster en Twentyfourseven.

Naast een ruim assortiment in jeans is Huige Mode ook gespecialiseerd in beroepskleding, kleding voor de zorg en horeca. Huige Mode levert beroepskleding aan verschillende zorginstellingen, tandartspraktijken, wellness e.d. (waarbij de kleding meestal van logo wordt voorzien) en aan particulieren.
Ook heeft Huige Mode een assortiment gericht op de agrarische sector, groen- en bouwtechniek e.d.
De winkel ligt aan de N377, is eenvoudig te bereiken vanaf de A28 en de N48. Huige Mode beschikt over eigen ruime parkeerplaatsen, u kunt gratis en voor de winkeldeur parkeren.

Sinds 1999 beschikt Huige Mode ook over een webshop. Op de webshop vindt u foto’s van de winkel. Ook is er op de webshop een groot deel van het basis assortiment van Huige Mode te vinden. Collectie items worden niet altijd aan de webshop toegevoegd.

Aandacht voor de klant en tijd voor persoonlijk advies is bij Huige Mode een pre.
De openingstijden van de winkel zijn van dinsdag t/m zaterdag van 09:30 uur tot 17:30 uur. Op vrijdag is de winkel geopend tot 20.30 uur en zaterdags tot 17.00 uur.
Tijdens boven genoemde openingstijden bereikbaar op tel. nr. 0523-657195 & info@huige.nl

U bent van harte welkom, koffie en thee staan klaar!

Ook lid worden?

Profiteer van :

  • Bedrijfsbezoeken bij collega leden
  • Nieuwjaarsreceptie
  • Jaarlijks uitje naar ondernemingen buiten Balkbrug
  • Ledenvergaderingen
  • Deelname aan Decemberactie
  • Adverteren met korting in de Reestdalpost en op Infobrug