Leden

Leden

Jacobs Dienstverlening

Naam

Jacobs Dienstverlening

Contactpersoon

Gerwin Jacobs

Adres

de Pol 1a

Postcode

7707 PA

Plaats

Balkbrug

Telefoon

0523 - 658 188

Mobiel

Social Media

 

Aan De Pol in Balkbrug is de Jacobs Groep, het kantoor van Gerwin Jacobs gevestigd.

Het bedrijf dat zijn naam heeft verbonden aan het grootste jaarlijkse evenement in Balkbrug, De Jacobs Groep Internationale Grasbaan Race, is een veelzijdig bedrijf.

Jacobs Dienstverlening richt zich op personeelsbemiddeling, middels uitzending, detachering en payrolling. Ook bemiddelen wij tussen werkgevers en zzp’ers. Klanten kiezen voor kwaliteit en gemak, Jacobs Dienstverlening regelt het administratief en juridisch!

 

Maar wij doen veel meer dan alleen dienstverlening…

 

Wij zijn specialist op het gebied van ballastgrind. Door onze vestiging in Balkbrug en Velsen- Noord kunnen wij heel Nederland bedienen. Ook voor slopen, saneren en isoleren van daken bent u bij ons aan het juiste adres.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom recyclen we bijvoorbeeld ons dakgrind. Wij zijn een innovatief bedrijf en werken altijd met de nieuwste technieken en apparatuur. Daardoor kunnen wij u voortdurend op de beste manier van dienst zijn.

 

Twintig jaar geleden is Gerwin begonnen als ZZP’er (kraanmachinist), al snel bemiddelde hij in personeel. Door zijn no-nonsense werkwijze is zijn bedrijf in korte tijd uitgegroeid tot een gezond en betrouwbaar bedrijf. Gedreven door nieuwe uitdagingen, pakt Gerwin kansen met beide handen aan.

Ook lid worden?

Profiteer van :

  • Bedrijfsbezoeken bij collega leden
  • Nieuwjaarsreceptie
  • Jaarlijks uitje naar ondernemingen buiten Balkbrug
  • Ledenvergaderingen
  • Deelname aan Decemberactie
  • Adverteren met korting in de Reestdalpost en op Infobrug