Leden

Leden

KRC van Elderen

Naam

KRC van Elderen

Contactpersoon

Hans Pol

Adres

Van Reeuwijkstraat 44

Postcode

7731 EH

Plaats

Ommen

Telefoon

0529-469603

Mobiel

Social Media

KRC Van Elderen accountants en belastingadviseurs is een middelgrote organisatie met vestigingen in Ommen, Zwolle, Wezep en Apeldoorn. Met zo’n 100 professionals kennen wij de markt, weten wat er speelt, herkennen kansen en zijn toegankelijk voor onze klanten. Met een praktijkgerichte en slagvaardige opstelling staan onze accountants, fiscalisten, (juridisch) adviseurs en HRM-afdeling voor u klaar.

 

Organisaties met een kloppend hart. Daar geloven wij in. Daar maken wij ons hard voor. We verbinden ons met de essentie van uw bedrijf en vertalen onze kennis naar adviezen en diensten die doen wat ze moeten doen: het hart van uw organisatie op gang houden en verder versterken.

 

We leven ons in en voelen mee. Doorgronden uw organisatie en haar omgeving. Geven advies op maat. Bieden inventieve producten en diensten die maximaal aansluiten bij de tijdgeest. En verrassen daarmee in snelheid en pragmatiek. Maar bovenal leveren we mensen bij wie het hart sneller gaat kloppen van een beter resultaat. Onderaan de streep, maar ook van alles daarboven…

 

KRC Van Elderen, hart voor resultaat!

 

Ook lid worden?

Profiteer van :

  • Bedrijfsbezoeken bij collega leden
  • Nieuwjaarsreceptie
  • Jaarlijks uitje naar ondernemingen buiten Balkbrug
  • Ledenvergaderingen
  • Deelname aan Decemberactie
  • Adverteren met korting in de Reestdalpost en op Infobrug