Leden

Leden

Uitvaartzorg Salland

Naam

Uitvaartzorg Salland

Contactpersoon

Erik Janssen

Adres

Kruiwiel 1

Postcode

7773 NL

Plaats

Hardenberg

Telefoon

0523 - 522117

Mobiel

06-14554667

Social Media

Uitvaartzorg Salland

Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Daarbij maakt het niet uit waar, hoe en of u verzekerd bent. Met bewogenheid wil ik iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis.

Toegankelijk | Eigentijds | vanuit Verbinding

 Toegankelijk

Uitvaartzorg Salland wil onderscheidend zijn door meer voor u te betekenen. Door een zorgvuldige afstemming met u als nabestaanden zorg ik ervoor dat u de regelzaken rondom een uitvaart uit handen kunt geven.

Mijn manier van werken is persoonlijk en informeel. In het eerste gesprek hoeft niet meteen alles geregeld te worden. Uit ervaring weet ik dat er juist tijd en rust nodig zijn om beslissingen te laten rijpen en stap voor stap te bepalen hoe de uitvaart moet worden vormgegeven. We werken samen, op weg naar een persoonlijk en respectvol afscheid.

Eigentijds

Een traditionele uitvaart is prima, maar misschien past een meer persoonlijke invulling beter bij u. Door goed te luisteren en tussen de regels door te lezen, help ik om een uitvaart vorm te geven die past bij de wensen van de overledene en de nabestaanden. De partijen met wie ik samenwerk dragen er ook aan bij dat een uitvaart op een eigentijdse manier, maar met respect voor mooie tradities, ingevuld kan worden.

vanuit Verbinding

Om een uitvaart goed vorm te geven vind ik het belangrijk om de tijd, rust en ruimte te nemen. Met daarbij keuzevrijheid en aandacht, om samen met de nabestaanden tot een goede herinnering te komen. In alle rust luister ik naar het levensverhaal van uw overleden dierbare. Op deze manier kan ik iemand leren kennen om een uitvaart persoonlijk te maken.

De betrokkenheid van familie en vrienden is essentieel. Voor nabestaanden is het heel goed om actief betrokken te zijn bij een afscheid. Dat maakt de uitvaart persoonlijk, maar is ook goed voor de rouwverwerking. De nabestaanden ondersteun ik graag in hun wensen, hoe groot of klein deze ook zijn.

Het maakt niet uit waar, hoe en of u verzekerd bent.

Uitvaartzorg Salland is er voor u.

 

 

 

Ook lid worden?

Profiteer van :

  • Bedrijfsbezoeken bij collega leden
  • Nieuwjaarsreceptie
  • Jaarlijks uitje naar ondernemingen buiten Balkbrug
  • Ledenvergaderingen
  • Deelname aan Decemberactie
  • Adverteren met korting in de Reestdalpost en op Infobrug