Leden

Leden

Uw Mediaproducties

Naam

Uw Mediaproducties

Contactpersoon

Arie Lunenborg

Adres

Oud Avereest 6

Postcode

7707 PP

Plaats

Balkbrug

Telefoon

06-21232581

Mobiel

06-21232581

Social Media

Even voorstellen.

 

Ik ben Arie Lunenborg. Ik ben getrouwd en woon in het prachtig Reestdal in het buurtschap Oud Avereest onder de rook van  Balkbrug. Hier is sinds 8 februari 2018 ook Uw Mediaproducties gevestigd. Na de Grafische MTS in Amsterdam heb ik bij diverse mediabedrijven in verschillende functies gewerkt waarvan de laatste drie jaren in een krantendrukkerij. Vellenoffset, digitaal drukken, sign, ontwerp en de productie van kranten, alles is de laatste dik 30 jaar wel gepasseerd.

 

Uw Mediaproducties ondersteunt bedrijven bij de verwezenlijking van alle marketing en communicatiemiddelen. Als professionele organisatie wilt u dat de door u ingezette middelen een professionele uitstraling hebben want goed communiceren met uw relaties maakt het verschil tussen groei of stilstand. Nu is de wereld van mediaproducties en media-uitingen groot, complex en veelomvattend wat het voor u niet altijd even makkelijk maakt om de juiste leverancier te vinden voor uw commerciële eindproduct. Uw Mediaproducties is er voor u om uw commerciële uitingen  onder te brengen bij de juist productiepartner. Wij zijn voor u de schakel tussen uw product en de producent. Met de kennis, visie en passie van Uw Mediaproducties weet wij altijd de juiste partner te vinden, hoe bijzonder het product ook is. Of het nu gaat om ontwerp, tekstschrijven, printen, fotografie, drukken, belettering van u pand, inzet van nieuwe media of uw bedrijfsfilm of stand, maar dus ook iedere andere uitdaging. Wij weten altijd de juiste partner voor uw eindproduct te vinden.

 

Juist door deze diversiteit onderscheidt Uw Mediaproducties zich van andere partijen. Met haar jarenlange ervaring in de wereld die media heet zet zij speciaal voor u haar kennis, visie en passie in om uw eindproduct tot een succes te maken. Hierbij speelt altijd de juiste prijs-kwaliteit verhouding een belangrijke rol. Omdat wij de wegen kennen kunnen wij u garanderen dat het product altijd aan uw commerciële doelstellingen zal voldoen. U krijgt niet wat u vraagt, u krijgt bij ons wat u verwacht, dat is het verschil.

 

Sinds augustus is Uw Mediaproducties een samenwerking aangegaan met De Reest Multimedia in Staphorst en is er een intentie uitgesproken dat ik het bedrijf op termijn ga overnemen. Het is de bedoeling dat Uw Mediaproducties en de diensten die zij uitvoert dan in dit bedrijf worden opgenomen en dan dus volledig verder gaat onder de naam De Reest Multimedia.

 

De Reest Multimedia kan printen tot een formaat van 1.60 meter breed en 50 meter lang op allerlei materialen. en daarnaast in zwart en kleur printen in

hoogvolume op het formaat A3 plus. Tevens beschikt zij over een eigen drukkerij met 4 drukpersen waardoor wij zowel full colour als PMS georiënteerd drukwerk in huis kunnen drukken. Bij De Reest Multimedia werken 12 personen waarvan 5 met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

 

Kennis, visie, passie … doen!

 

 

 

 

 

 

Ontwerpen

Als er een idee is maar nog niets concreets dan kan Uw Mediaproducties u daarbij ontzorgen en voor u een ontwerp verzorgen. Met een goed gesprek zorgen we dat eerst de basis duidelijk is. Hierna zal er een eerste opzet worden getoond. Bij complexere uitingen zal er eerst een concept aan u worden getoond op een moodboard zodat we vooraf weten of we de juiste weg zijn ingeslagen. Niet zomaar wat doen en uren schrijven maar eerst samen het juiste gevoel te pakken krijgen is daarbij het uitgangspunt.

 

Printen

Printen heeft de afgelopen jaren een vlucht genomen waarbij vooral de kwaliteit en de mogelijke formaten enorm is toegenomen. Met de juiste apparatuur is printwerk niet meer van drukwerk te onderscheiden. Hierdoor zijn mooie kwalitatief hoogwaardige producten in kleine oplagen ook voor u toegankelijk geworden. Qua formaat zijn lengtes van meer dan 20 meter geen probleem meer. Ook de materialen zijn steeds diverser geworden. Hout, metaal, kunststof, stoffen, zeg het maar en het kan geregeld worden.

 

Drukken

Zijn de oplagen wat hoger of moet het in PMS-kleuren gedrukt worden of op speciale papiersoorten dan is offset nog steeds DE productiemethode. Of het nu gaat om visitekaartjes, flyers, brochure, kranten of magazines, wij kennen de juiste partij om ook dan de juiste prijs-kwaliteit te verkrijgen.

 

Sign

De letterlijke vertaling van sign is teken, sein of signaal, met andere woorden “aandacht”, “let op. Dat wilt u niet alleen met uw promotieproducten bereiken maar ook met de binnen- en buitenzijde van uw pand, met uw transportmiddelen, met beursbenodigdheden, wegbewijzering of andere speciale, vaak eenmalige acties of uitingen. Doormiddel van de sign-methodiek worden deze producten op maat voor u gemaakt. Opvallen genereert aandacht en daar gaat het om.

 

Beeld

Beeldmateriaal is essentieel voor allerlei media-uitingen. Tegenwoordig nog eens extra door alle zakelijke gebruikte social media en internet. Dit kan zowel met fotografie alsook met films worden bereikt en met de nieuwste technieken als Time-Lapse en 360° fotografie en video. Bedrijfsfilm, productfotografie of een Time-Lapse video van lopende projecten of processen zijn daarvan enkele voorbeelden.

 

Kleding

Ook kleding is steeds meer onderhevig aan de uitstraling qua professionaliteit van uw organisatie. Allemaal gelijk gekleed voorzien van uw logo vergroten de herkenbaarheid en die professionaliteit. Dit hoeft niet alleen meer de jas of het shirt te zijn maar ook werkbroeken, tassen en schoenen lenen zich hiervoor.

 

Promotieartikelen

Wie kent ze niet, promotieartikelen. Ook hiervoor weten we de juiste weg te bewandelen. Tassen, caps, USB-sticks, een handdoek en, niet te vergeten, pennen. Zeg het maar, hierin is zoveel mogelijk. Promotieartikelen vergroten uw naamsbekendheid en geven uw bedrijf vaak een positief imago, zeker als u daarvoor wel overwogen het juiste artikel kiest die uitstraalt of aansluit bij wat u wilt zijn en gelijktijdig bij uw relatie in de goede smaak valt en goed te gebruiken is.

 

Kennis, visie, passie … doen!

Ook lid worden?

Profiteer van :

  • Bedrijfsbezoeken bij collega leden
  • Nieuwjaarsreceptie
  • Jaarlijks uitje naar ondernemingen buiten Balkbrug
  • Ledenvergaderingen
  • Deelname aan Decemberactie
  • Adverteren met korting in de Reestdalpost en op Infobrug